En guide til valg af efterskole

Hvis du går med tankerne om at starte på efterskole, men ikke helt har fundet ud af, hvilken efterskole du skal vælge, kan det være en god ide at sætte sig ind i, hvad de forskellige skoler har at tilbyde. Det kan for nogle, have betydning for beliggenheden i Danmark, men også hvilke retninger i forhold til fag og aktiviteter, som skolerne kan tilbyde. Her kan du læse meget mere om en efterskole, som kan tilbyde et stort udvalg af spændende fag.

På Vandel Efterskole har du rig mulighed for at dyrke forskellige interesser og prøve nye kræfter af med det store udvalg som skolen tilbyder. På efterskolen er der stor fokus på fællesskab, og på at udfolde sig indenfor forskellige kategorier. Hvis du vil vide mere om, hvad skolen kan tilbyde, kan du komme til efterskolernes dag, så du kan se om skolen passer til dine behov.

Vandel Efterskole tilbyder efterskolernes dag, så eleverne har muligheden for at besøge skolen og få en fornemmelse af, om det er det rette match. Efterskolen huser op til 144 elever og derfor er gensidig respekt og tillid til hinanden, en vigtig del af skolens værdigrundlag. Vandel Efterskole holder efterskolernes dag den 26. september 2021, hvor der både er rundvisning på skolen samt et lille kig på, hvordan dagligdagen fungerer.

Tag med til efterskolernes dag og oplev fællesskabet

Når du kommer til efterskolernes dag på Vandel Efterskole, får du muligheden for at se med egne øjne, hvor stor et fællesskab der findes på skolen. Elever, som allerede bor på skolen, vil fortælle om deres personlige erfaring og livet på efterskolen. Det skal ikke være kedeligt til efterskolernes dag og derfor er der også planlagt nogle aktiviteter, som blandt andet nogle af linjefagene samt gymnastik.

Efterskolen tilbyder valgfag med noget for alle, og der er rig mulighed for at udforske den musikalske verden eller for eksempel prøve forskellige sportsgrene af. Af linjefag har du også et stort udvalg at vælge imellem, måske har du en tøjdesigner gemt i dig eller ønsker at blive bedre til for eksempel fodbold.