G fuel voor de echte gamer en sporter 

Wanneer je intensief aan het gamen bent of wanneer je een intesieve sporter bent dan kan het gebeuren dat je op gezette tijden wat extra energie kan gebruiken. Een 100% gezond alternatief op de al bestaande enerie drankjes die boordevol suikers zitten is G-fuel. Het is een 100% gezonde energie drank waarin er geen suikers en andere chemicalien aan zijn toegevoegd. 

Hoe is G-fuel ontstaan 

Het lag in de bedoeling van Gamma Labs om een gezond alternatief van energie drank op de markt te brengen. Men wilde een energie drank produceren die je de juiste energiepiek geeft maar er geen crash van over houdt. Men wilde een 100% gezonde energie drank waarbij je op een stabiele manier kunt genieten van de extra energie en dat je gefocusd blijft tijdens het trainen of gamen.  

De verschillende smaken van G-fuel  

G-fuel heeft heel wat frisse, heerlijke en unieke smaken. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak voorkeur en daarom heeft G-fuel ook verschillende soorten smaken waaruit gekozen kan worden. Je kan kiezen voor Cranberry, Caramel appel, Watermelon Limeade en nog vele anderen. In elke pot van G-fuel krijg je 40 porties. Je kan G-fuel gerust drinken zonder dat je bang hoeft te zijn dat je last zal krijgen van bijkimstige effecten die je anders wel kan krijgen van andere soorten energie drankjes die vol zitten met suikers en andere chemicalien.  

Hoe kan je G-fuel drinken 

Het enige wat je moet doen is is met de aangeleverde maatlepel een portie G-fuel in een beker zetten en deze oplosses met water. Daarna moet je het goed omschudden tot dat de poeder is opgelost en dan kan je hem gerust drinken. 1 schepje kan je oplossen op een halve liter water. Dus je kan genoeg maken voor een langere periode. G-fuel zit namelijk vol met genoeg antioxidanten ook is het rijk aan vitamine C + E + B12 + B6. 

Heb je een hectisch leven en heb je op een gegeven moment een energie boost nodig, dan kan je gerust gebruik maken van een van de vele smaken van G-fuel.